top of page

VEELGESTELDE VRAGEN

MIJN MAAT IS NIET MEER VERKRIJGBAAR IN JULLIE WEBSHOP. HEBBEN JULLIE DEZE NOG WEL IN DE WINKEL?

Wanneer jouw maat niet meer op voorraad is in onze webshop raden we je aan om een mailtje te sturen naar info@manelli.nl. In principe is de voorraad op onze webshop gelijk aan de voorraad in onze winkel. Echter, we bestellen regelmatig nieuwe modellen, andere kleuren en ontbrekende maten bij. Wie weet zit jouw voorkeur daar toevallig net bij!

WAT ZIJN JULLIE ONLINE BETAALMOGELIJKHEDEN?

Je kunt bij ons gemakkelijk afrekenen met Ideal en creditcard.

HOE KAN IK MIJN AANKOOP RETOURNEREN?

Toch niet helemaal overtuigd van je aankoop? Geen probleem: je kunt jouw aankoop binnen 14 dagen retourneren. De schoenen moeten ongedragen en in de originele staat zijn. Het aankoopbedrag storten we dezelfde dag nog terug.

Online aankopen kunnen ook binnen 14 dagen geretourneerd worden. Je kunt de artikelen afgeven in of opsturen naar onze winkel. Het adres is Zadelstraat 19, 3511 LR in Utrecht. Verzendkosten voor retourzendingen zijn voor eigen rekening. Het aankoopbedrag storten we retour zodra we de schoenen hebben ontvangen. 

IK HEB EEN KLACHT OVER MIJN AANKOOP. WAT MOET IK NU DOEN?

Het makkelijkste is om de desbetreffende  aankoop retour te brengen naar onze winkel op Zadelstraat 19 in Utrecht. Niet in staat om langs te komen? Stuur dan een mail naar info@manelli.nl met een duidelijke omschrijving en foto van de klacht. Wij streven ernaar om klachten zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen, op te lossen. 

bottom of page